× Spar op til 50% på ALT Dickies! Se tilbud
Accessories

Accessories

Køb din Brixton hat hos os
Hvis du ønsker en hovedbeklædning med udgangspunkt i klassiske stile men med et unikt spin, så er en Brixton hat det rigtige valg for dig. Hatte fra Brixton er inspireret af musik, kultur og folkene der omgås i de miljøer, og kombinerer klassiske designs som fedoraen, sixpencen og kasketten med Brixtons eget unikke præg.

Alle Brixtons produkter er produceret i materialer af høj kvalitet, og er både behagelige at have på og passer ind i en række forskellige tøjstile takket været deres tidløse og rene designs.

Gå på udkig i vores Brixton hatte og headwear herunder.

Brixton headwear

Mærket Brixton blev grundlagt tilbage i 2004 i Oceanside i det sydlige Californien af tre venner, der ville sætte deres mærke på verden gennem tøj. I dag har Brixton en bred vifte af produkter, såsom Brixton bukser, Brixton jakker og Brixton skjorter, men det hele startede med deres headwear - og derfor er det netop hatte og headwear, som Brixton er bedst kendt for i dag.

En Brixton hat er kendetegnet ved at være tidløs og klassisk, men samtidig innovativ, da de alle tager udgangspunkt i klassiske idéer og designs, der har modstået tidens tand, men med det ekstra lille Brixton pift, der gør hele forskellen. Der findes derfor en bred vifte af Brixton headwear - fra caps, huer og kasketter til beanies og fedoraer.

Der er altså hatte for enhver smag og ethvert look.

Brixton hatten er en kombination af kulturer


Det unge tøjmærke blev oprindeligt inspireret af de mange subkulturer, der fandtes i Oceanside tilbage i starten af nullerne, og det bærer de mange forskellige Brixton hatte selvfølgelig præg af. Når du går med brixton headwear, tilfører du dit look lidt ekstra flair, der er både klassisk og individuelt. Selvom looket er klassisk, er de rene linjer og design svære at efterligne.

Netop fordi brandet er inspireret af at forene mange forskellige subkulturer i ét fælles look, passer en Brixton hat rigtig fint sammen med andet streetwear, både fra Brixton selv men også fra andre kendte streetwear og urban brands som Dickies, Stance eller Globe.

Det er derfor langt fra unormalt at spotte Brixton headwear produkter, når du bevæger dig rundt i gadebilledet blandt forskellige subkulturer.