× Spar op til 50% på ALT Dickies! Se tilbud
Bukser

Bukser

Brixton pants i tidløse designs
Hos Streettowear finder du et udvalg af Brixton bukser i forskellige farver og stilarter. Som et af de mest populære streetwear brands i moderne tid er bukser fra Brixton velegnet til brug både i gademiljøet og anden udendørs brug. Inspireret af en blanding af subkulturer fra hele verden og med et vintage, tidløst design kan et par brixton bukser passe ind i enhver garderobe.

Ud over Brixton bukser fører vi også et udvalg af Brixtons coveralls til kvinder, lavet i samme slidstærke materialer som deres bukser. De holder altså til lidt af hvert, og er derfor et populært valg inden for en bred vifte af kulturer, fra skatere til musikere og alt derimellem.

Se vores udvalg af brixton bukserherunder.

Brixton Steady - Brixton bukser til udendørs brug

Oprindeligt grundlagt tilbage i 2004 i Oceanside i det sydlige Californien i en lille garage, i dag er Brixton vokset meget større og er et af de største streetwear brands man kan finde, med løbende nye, eksklusive tøjkollektioner. Mærket er specielt kendetegnet ved et fokus på vintage, tidløse designs - og det samme gælder også Brixton pants.

Den klassiske Brixton Steady Chinch X Pant er et godt eksempel på, hvad du kan forvente af Brixton. Brixton Steady er designet med fokus på alsidighed og er produceret i stretchy nylon, som gør dem både behagelige at have på og nemme at bevæge sig i. De er altså designet til udendørs brug og passer perfekt ind i det urbane miljø og dertilhørende subkulturer, hvor den ekstra bevægelighed ofte er værdsat.

Brixton Steady er på den måde indbegrebet af, hvad Brixton pants er: Alsidige, behagelige og designet til udendørs brug.

Brixton jeans
Brixton pants kommer i en række forskellige materialer og stilarter, men få er så populære som deres Brixton jeans. Med en række pasformer og produceret i denim er et par Brixton jeans både robuste og tidløse, og kan passe ind i et både streetwear stile og i en mere work-casual stil uden problemer.