Jakker

Jakker

Brixton jakker
Hvis du er på udkig efter moderne streetwear jakker i vintage designs, så finder du dem på Streettowear.  Vi har et bredt udvalg af Brixton jakker i flere forskellige farver, designs og stilarter, så du altid kan finde en jakke, der passer til dig. Brixtons rene designs, inspireret af klassiske vintage looks med et ekstra Brixton twist, gør det let at få en Brixton jakke til at passe ind i din garderobe.

Brixton er streetwear med stil, og der er en god grund til at mærket i dag er et af de mest udbredte brands inden for street- og urbanwear. Med deres moderne sensibilitet og højkvalitets materialer er Brixton jakker ikke blot behagelige at have på, men også holdbare og effektive både om sommeren og vinteren.

Se vores udvalg af brixton jakker herunder.

Brixton Cass Jakke- perfekt til de skiftende sæsoner

Jakker fra Brixton kommer i en bred vifte af modeller, og du finder derfor en jakke til enhver sæson. Den klassiske Brixton Cass jakke er f.eks. en jakke, som er idéel at bruge både i foråret og efteråret, hvor vejret begynde at skifte mellem varmt og koldt. Den er let foret med et minimalt design, hvilket gør den både praktisk og behagelig at have på, når temperaturen ligger lige omkring ‘lidt for koldt’.

Brixton Bowery jakke - praktisk helårsjakke


Brixton som brand blev startet tilbage i 2004 i en garage i Oceanside i det sydlige Californien af tre venner, der lod sig inspirere af de mange subkulturer, der omringede dem. Mange Brixton produkter er derfor designet til det urbane miljø, og deres jakker er ikke en undtagelse til dette. Deres Brixton Bowery Jakke er for eksempel en helårsjakke produceret i bomuld og twill, hvilket gør den varm uden at blive for tung - en idéel kvalitet inden for de forskellige street subkulturer samt generelt.

Brixton Coat til de kolde måneder


Leder du efter en Brixton jakke specielt til de kølige måneder, så bør du overveje en Brixton Coat. Med sin alsidige udformning og DWR coating, som gør den vandfast, er det en idéel jakke til udendørs brug når det bliver køligt - også hvis snéen begynder at falde eller vejret ikke er med dig.