× OPHØRSUDSALG - SPAR min. 50% PÅ ALT!
Skjorter

Skjorter

Brixton skjorter - Brixton Bowery
Med en stil inspireret af en blanding af subkulturer fra Oceanside i det sydlige Californien tilbage i 2004 er Brixton i dag et af de mest udbredte og kendte streetwear brands i det urbane miljø. Med en Brixton skjorte, uanset om det er Brixton Bowery, Brixton Charter etc. bliver du i stand til at stå ud fra mængden med en skjorte, som er både tidløs i sit design og samtidig inspireret af klassiske, vintage skjorter som har modstået tidens tand.

En skjorte fra Brixton passer ind i næsten enhver garderobe, da de er både behagelige at have på og findes i en række rene designs, som egner sig godt til både det urbane og arbejdsmiljøet. Skjorterne findes til både kvinder og mænd.

Se vores udvalg af Brixton Bowery skjorter samt andre skjorter herunder.

Stå ud fra mængden med en stilig Brixton Skjorte

Brixton startede tilbage i 2004 med et simpelt headwear produkt - Brixton Hooligan hatten - og er i dag vokset til at være så meget mere. Med en Brixton skjorte får du et alsidigt stykke tøj, der både passer ind i en mere casual urban tøjstil og en mere professionel arbejdstøjstil takket være de rene, tidløse designs.

Prøv en Brixton Charter skjorte til de lune måneder


Brixton producerer både korte og langærmede skjorter, og du kan derfor finde skjorter, som egner sig til alle årets sæsoner. Til de lune måneder kan vi anbefale den kortærmede Brixton Charter Gingham skjorte, der med sin behagelige pasform er behagelig at have på, når det er varmt udenfor. Den er lavet i økologisk bomuld, hvilket også gør den let.

Brixton Bunker - simple designs med Brixton flair


Brixton drager inspiration fra en række forskellige subkulturer rundt omkring i verden med simple designs baseret på ikoniske vintage tøjstile. Derfor finder du også Brixton skjorter og andre produkter i en bred vifte af subkulturer, fra musikere og kunstnere til skatere og håndværkere. En Brixton Bunker skjorte passer f.eks. med sit enkle og stilrene design både ind i professionelle og casual sammenhænge.