× Spar op til 50% på ALT Dickies! Se tilbud
Brixton

Brixton

Med sit udgangspunkt i en blanding af subkulturer fra Oceanside i det sydlige Californien er Brixtons tøjstil både klassisk og unik. De er inspireret af vintage designs og genfortolket i moderne udgaver, og derfor finder du Brixton blandt en bred vifte af kulturer.

Brixton er et relativt nyt brand startet tilbage i 2004, men har alligevel taget streetwear verdenen med storm i de senere år. Deres produkter er produceret i materialer af høj kvalitet, hvilket gør dem behagelige at have på, og du kan nemt få et Brixton produkt til at passe ind i din garderobe takket være det rene, tidløse design.

Gå på udkig i vores udvalg af Brixton herunder.

Vintage inspireret moderne streetwear

Brixton startede oprindeligt som et samarbejde mellem tre venner i Oceanside, en by beliggende i det sydlige Californien. Her producerede de en hat, den klassiske Brixton Hooligan, en hat inspireret af de hatte, avisdrenge gik med i gamle dage, og siden da har brandet kun udviklet sig.

Oprindelig var Brixton som brand fokuseret på headwear, og det er også det, de er bedst kendt for i dag - men brandets kollektion har udvidet sig meget siden da, og dækker nu alt fra jakker, skjorter og t-shirts til bukser og shorts. Ligesom den originale Hooligan hat, så er Brixtons produkter inspireret af tidløse, klassiske vintage designs men med det ekstra Brixton twist, der har gjort dem til et af de hotteste streetwear brands i dag.

Streetwear med bred appeal


Brixton er et brand, der kombinerer looks og designs fra en række forskellige subkulturer. Oprindeligt var der tale om de subkulturer, som grundlæggerne i sin tid var omringet af tilbage i 2004, men siden hen har de ladet sig inspirere af subkulturer på tværs af verdenen og af en række forskellige livsstile. Fra musikere og kunstnere til håndværkere og eventyrere, Brixton har tøj i næsten enhver stil.

Et Brixton produkt kan passe ind i næsten enhver garderobe takket være deres tidløse og rene designs. Derfor kan du finde Brixton produkter i en bred vifte af kulturer og hos en bred skare af befolkningen, fra skatere til håndværkere og kunstnere.

Selvom Brixton er inspireret af vintage designs, er deres produkter designet med en moderne sensibilitet og fokus på komfort. Brixton tager altså silhuetter og designs, som er velkendte, og genfortolker dem i en moderne version som lever op til de standarder, vi er vant til i dag.

Brixton women - streetwear med bred appeal


Selvom Brixton oprindelig var et herreprodukt, findes deres produkter i dag også til kvinder, der ønsker at skille sig ud med deres streetwear. Brixton women produkter inkorporerer fuldstændig samme tidløse design, som har en bred appeal på tværs af kønnene og kombinerer looks og designs fra en række forskellige subkulturer.

Oprindelig blev Brixtons produkter inspireret af de subkulturer, som grundlæggerne i sin tid var omringet af i Oceanside tilbage i 2004, men sidenhen har de ladet sig inspirere af subkulturer fra hele verden for at favne endnu bredere. Derfor finder du også Brixton women og men produkter inden for en bred vifte af kulturer og brancher, fra musikere og kunstnere til håndværkere og eventyrere.

Selvom Brixton er inspireret af vintage designs, er deres produkter designet med en moderne sensibilitet og fokus på komfort. Brixton tager altså silhuetter og designs, som er velkendte, og genfortolker dem i en moderne version som lever op til de standarder, vi er vant til i dag.