× Spar op til 50% på ALT Dickies! Se tilbud
Caterpillar

Caterpillar

Med deres brandhistorie solidt grundfæstet i byggebranchen, står Caterpillar Workwear Redefined - CAT WWR stærkt på deres viden om kvalitet, holdbarhed og innovation. Med We Know Workwear som deres punchline og arbejdsfilosofi, skaber de sæson efter sæson et udvalg af produkter der matcher autenticitet med opfindsomhed og håndværk.
Med CAT WWR fortsætter Caterpillar deres stolte og innovative tradition og byder med deres produkter på indbegrebet af den amerikanske ånd.  Arbejdstøj der er relevant og unikt for det moderne europæiske gadebillede.  

Workwear redefineret

Etableret i 1904, af Daniel Best, og sidenhen Benjamin Holt der begge var sin tids førende opfindere og udviklere, af maskiner som har lagt grundkimen til de industrielle maskiner vi kender i dag og blev sidenhen sammen skabere af den institution vi i dag kender som Caterpillar.

Det er med udgangspunkt i denne brandhistorie at Caterpiller hviler i at de om nogen kender workwear. CAT WWR er hverdagsmode med afsæt i Work Wear og subkulturer indenfor mode, musik, gadekunst og sportsgrene som skating.  Kvalitet, brugbarhed og innovation er keywords i deres produktion.
Med en klassisk arbejdstøjæstetik og produkter som veste, bukser, t-shirts hoodies, og jakker med fede og autentiske detaljer. Inspiration fra deres egen historie, det kulturelle gadebillede, camouflage og naturlandskaber er med til at understrege at CAT WWR virkelig har noget på hjerte når det kommer til at skabe brugbart og cool hverdagstøj og streetwear.

“We built the streets, we’ll build the streets”


Sæson efter sæson leverer CAT WWR et nøje - men stadig bredt udvalg af produkter. De ved hvad de kommer fra og gør en stor dyd ud af aldrig at glemme deres rødder.  Autenticitet og håndværk  vægtes højt, men de tror også på opfindsomhed og nytænkning. CAT WWR tror på at inkludere og undersøge nye tendenser og subkulturer verden over. De ønsker at samle en generation af brugere som er influeret af modeverdenen, og ivrige for at kulturen skal være bred, inkluderende, og multikulturel.
Caterpillar der i sin tid virkelig må siges at have spillet en rolle i henhold til at opbygge gaderne helt konkret, vil nu også være med til at influere og opbygge den generation der nu bruger byens gader.  
Ved en bred sammensmeltning af subkulturer som skating, street art og nutidig kunst, alternativ musik og natklublivet fokuserer CAT WWR på og finder inspiration i,  disse miljøer, og menneskerne der lever i dem. Med et ønske om at forbedre og forbinde disse forskellige scener, dyrker teamet bag CAT WWR virkelig essensen af disse subkulturer der har skabt deres egen historie, og som er klar til at udvikle den yderligere. Præcis ligesom CAT.