Dedicated

Dedicated

Dedicated viser tydeligt hvordan en passion for mode og fokus på bæredygtighed kan gå hånd i hånd. Dedicated passer på vores planet, og dette skinner igennem i både i deres designs og produktion.
De designer bæredygtige produkter som holder sæson efter sæson. De bruger kun materialer af højeste kvalitet, hvilket også sikrer en lang holdbarhed og bidrager til at sænke det generelle forbrug i modeindustrien.
Med printede t-shirts og t-shirts med moderigtige OG bæredygtige budskaber, fra Dedicated, vil du holde dig cool og relevant sæson efter sæson. De designer tøj til enhver lejlighed, og deres skjorter i 100% økologisk bomuld, er en sikker vinder, både til hverdag og fest. Deres kollektion er bygget op så det med tiden er muligt at gøre hele din garderobe bæredygtig. Alt lige fra sokker med fede bukskaber til deres puffer jakke er produceret med 100% tanke på miljøet. Dedicated inviterer og inspirerer dig til at være en del af et bevidst fællesskab og til at gøre en forskel.

Tøj som kan bæres året rundt

Ved at købe tøj fra Dedicated hjælper du til at skabe en mere ansvarlig og retfærdig modeindustri.
Udover at tilbyde basis produkter såsom t-shirts, undertøj og sokker fra en bæredygtig og etisk produktion, har Dedicated sørget for at det er muligt at købe moderigtige alternativer som stadig har den bæredygtige produktion i ryggen. Deres dna bygger på en transparent ærlighed og et stærkt værdigrundlag.
Dedicated bruger økologisk GOTS certificeret bomuld hvilket betyder at forbruget af vand ved produktionen er en del mindre end u økologisk bomuld. Alle deres produkter i polyester er skabt af 100% genanvendt polyester. Dette sikrer at der ikke tilføjes mere ubrugeligt plastik der med tiden er med til at belaste miljøet. Derudover benytter de sig også af TENCEL Lyocel, hvilket er et materiale lavet af overskuds rester fra træ. Lyocel sikrer et åndbart, brugbart og meget blødt slutprodukt.
Dedicated har rødder i Sverige, og ud fra årstiderne har de forsøgt at designe en kollektion der indeholder tøj som kan bæres året rundt.
Dedicated er opmærksomme på at modebranchen ikke er en bæredygtig branche generelt. De ved at det er svært at gennemskue hvilken effekt produktion og materialer har på kloden og miljøet, og de kæmper for at gøre branchen mere gennemskuelig og tilbyde alternativer som er til at forstå, og som ikke skader planeten.
De finder inspiration I popmusik og gade kultur, og har arbejdet hårdt og dedikeret på at skabe et brand som er tro mod deres værdier, hele vejen igennem.

Venlig mode


De samarbejder kun med leverandører og fabrikanter som går ind for fair arbejdsforhold og retfærdige lønninger. De har fokus på bæredygtighed selv når de pakker og sender deres produkter ud og vælger altid den mest miljørigtige måde at gøre tingene på. De har en overbevisning om at alle har et valg, og deres valg er at være venlige. Mod deres kunder, samarbejdspartnere og planeten.
De hylder og værdsætter alle involverede i deres virksomhed. Dette gælder ansatte, samarbejdspartnere og designere. De tror på de små skridt på vejen mod at leve et mere bæredygtigt liv, og de tager hver dag opgaven på sig ved at gå forrest. De tror på at ved at være etisk bevidste og kræve det samme af deres omgivelser, kan de inspirere igennem deres produkter til at flere vil vælge samme tilgang til verden og modebranchen.
De tager ansvaret ved at have en tøjbrand på sig, og kan stå inde for hver en del af tøjets rejse indtil det lander på hylden hjemme i skabet. Ved at købe produkter fra Dedicated er du sikret at hver en del af produktionen er taget stilling til, og bæredygtigt fra start til slut.