× OPHØRSUDSALG - SPAR min. 50% PÅ ALT!

OUTLET

Det er altid fedt at lave et røverkøb, og det giver vi dig nu muligheden for. Her i vores Dickies outlet finder du produkter fra Dickies til udsalgspriser, så du har muligheden for at købe robust og godt workwear uden at skulle tømme bankkontoen.

Outlet hos os betyder alt det fede fra Dickies, bare billigere. Dickies er et af de mest anerkendte workwear brands i dag, og det skyldes blandt andet kvaliteten af deres tøjprodukter. Det skinner igennem overalt - også i vores Dickies outlet, hvor du kan forvente samme kvalitet af workwear selvom prisen er lavere.

Mulighederne er mange og priserne er lave, så der er ingen tid at spilde – dyk ned i vores udvalg af Dickies og gør dagens køb.

Dickies outlet - Workwear siden 1922


Siden Dickies som brand blev startet tilbage i 1922, har det været et af de mest anerkendte workwear brands i verden. Med rene og tidløse designs, behagelige og robuste materialer og en stil der er helt deres egen har Dickies altid været populært blandt amerikanske arbejdere igennem tiden - og er sidenhen blevet lige så populært blandt aktive subkulturer såsom skatermiljøet.

I vores Dickies outlet finder du en bred vifte af Dickies produkter til nedsatte priser, fra toppe til bukser og accessories. Og selvom priserne er lave behøver du ikke frygte, at kvaliteten derfor er lavere. Uanset om du køber en Dickies Beanie til de køligere dage, en Dickies coverall eller Dickies skjorte, så er du garanteret det samme holdbare, behagelige produkt. Hvis du nogensinde har overvejet at prøve Dickies af som brand, så er vores Dickies outlet den perfekte chance.

Funktionalitet og komfort til lave priser


Med et stykke Dickies tøj er du garanteret en kombination af funktionalitet, performance og komfort, hvilket er perfekt til alle fra håndværkeren til fashionistaen, der går op i streetwear. Det klassiske stilrene Dickies design kan i dag findes næsten overalt i det urbane miljø, da netop kombinationen af det funktionelle og komfortable skaber noget unikt, der dækker disse subkulturers fælles behov.