× Spar op til 50% på ALT Dickies! Se tilbud
Globe

Globe

Skating ligger i Globes DNA hvilket tydeligt ses i valget af snit, materialer og holdbarhed. Her på siden finder du vores udvalgte styles som afspejler netop denne dna. Vores udvalg består blandt andet af kortærmede skjorter med skjult sidelomme-  fremstillet i økologisk bomuld, T-shirts med normal pasform og brystlomme, bukser med vandafvisende belægning samt shorts med stor komfort og bevægelighed.  

Fra skatere, surfere og snowboardere

Med inspiration fra skatere, surfere og snowboardere, forsøger Globe at designe produkter der både rammer den evigt foranderlige street Wear mode men samtidigt er tro mod funktionalitet og brugbarhed. Med et casual delikat fit, finder du her deres bud på en klassisk twilljakke med kontrastsøm og YKK Natulon® lynlås, deres vandtætte åndbare regnjakke og skaljakke. Flannel skjorter i tern,  som både kan bruges i naturen, men også til en hverdag i byen.
Gør dig selv en tjeneste og tjek vores udvalg af GLOBE sneakers ud. De er testet og udviklet til skateboarding af skateboardere. Deres sneakers med forbedret greb og gummi tå kappe samt indlægssål til stødkontrol er den optimale skate sko hvis du spørger os. Kombiner dem med fem-lommers bukserne med lige ben og et poset udtryk for det komplette afslappede men cool udtryk.

Fundamentet for det hele


Teamet bag Globe finder stor værdi i at passe på den jord og natur som skaber fundamentet for de aktiviteter de elsker og som brandet udspringer fra. De designer streetwear med lang holdbarhed, så overproduktion stille og roligt formindskes.
Funktion og brugbarhed er i højsædet hos Globe. De tester og designer efter brugerens behov, komfort og anvendelighed. Alt lige fra hoodies, shorts, jakker og bukser emmer af den afslappede attitude som skate universet udstråler.
Når et produkt kan bruges år efter år, skaber det automatisk mindre forbrug og det viser os at globe tror på deres designs kan holde sæson efter sæson. Økologisk bomuld er et gennemgående tema i globes produktion, og kombineret med et flatterende snit vil det være næsten umuligt for den stilbevidste skate entusiast ikke at finde noget der har den rigtige vibe. Tag f.eks. deres t-shirt med teksten low velosity printet hen over brystet, her får Globe i en smuk samhørighed både kommunikeret et budskab samtidig med at de leverer et brugbart og flatterende produkt.

The National Forest Foundation


Globe har teamet op med The National Forest Foundation og donerer årligt et beløb der bruges på at plante tre gange så mange træer som der fældes, når der f.eks. skal laves skateboards.
De véd at de blot et en dråbe I det store hav vi kalder modeindustrien, men de tror på at gøre en indsats for at minimere overforbrug og have fokus på en grønnere produktion.
Globe har med mantraet om at sætte tempoet ned og lave tøj ud fra et perspektiv om ikke at belaste miljøet for meget, indført en bred vifte af tiltag med fokus på genanvendte materialer. Udover at arbejde med upcyclet polyester forsøger globe også at bruge flere bæredygtige materialer i deres produktion såsom økologisk bomuld. Ifølge globe handler det hele i bund og grund om at have en bevidst produktion i et tempo der sikrer et slutprodukt som emmer af kvalitet, og som kan bruges igen og igen.

Kokosnødder til garn


Deres produkter består blandt andet af COCOTEX®, et restprodukt af kokosnødder som mixes med polyester og på den måde skaber et hurtigtørrende og lugtfrit garn. På den måde udnyttes spildmaterialet fra over 20 millioner kokosnødder hvert år. Den færdige vare ender med at blive et vand og skidtafvisende produkt der holder længere.
De benytter Natulon®zipper til deres lynlåse i deres jakker, hvilket betyder en lynlås produceret af genanvendt plastik og på den måde forsøger de at gøre et indhug i de enorme mængder plastik der fylder vores lossepladser hver dag.