Bib overall

Dickies Bib overall til kvinder

De Ikoniske overalls til kvinder er tilbage som vi kender den, i endnu en sæson.
Her hos Street to wear har vi gjort os umage for at sammensætte et udvalg af overalls til kvinder som vi mener kan bidrage til at udtrykke din personlige æstetik. Langærmede heldragter til kvinder med afslappet pasform, Dickies´s  Duck Canvas Short Bib - den perfekte shorts overall til sommeren, cropped overalls og kortærmede heldragter med elastik i livet for en fremhævelse af feminine former, er alt sammen noget vi tilbyder her på siden. Vi har overalls i den klassiske hickorystribe, som sæson efter sæson er et hit hos de fleste. Vores overalls til kvinder er lavet i slidstærkt bomuld, med justerbare stropper som sikrer den perfekte pasform. Dette gør at den kan holde til lidt af hvert. Den legesyge heldragt findes i et utal af varianter, og vi håber du vil dykke ned i vores udvalg og finde lige netop den der passer til dig.

Fokus på slidstærkt arbejdstøj

Oprindeligt er overallen eller som vi også kalder den smækbuksen udviklet til og af arbejdere, med fokus på solidt og slidstærkt arbejdstøj. Gennem tiden har den udviklet sig og er blevet til det modefænomen vi i dag kender så godt, og ses ikke længere kun på arbejdspladserne, men også i gadebilledet.
Dickies kommer oprindeligt ud af et  workwear miljø og Brixton udsprunget af et subkulturelt mix fra det Californiske gadebillede. Siden 90érne har smækbukser til kvinder været et fast inventar i modebilledet, og op gennem historien har de udviklet sig til det oversize og afslappede udtryk som i dag ses i mange af vores produkter.  Som en sjov detalje har de klassiske designs desuden stadig et knaphul på brystet til fastgørelse af kæde til lommeur - har du ikke et lommeur kan knaphullet med lidt kreativitet stadig bruges til andre accessoires.