× Spar op til 50% på ALT Dickies! Se tilbud
Bukser

Dickies Bukser til kvinder

Hos Street To Wear har vi gjort os umage for at kunne præsentere en række nøje udvalgte streetwear bukser. Vi fører i øjeblikket bukser fra Dickies, Brixtion og Caterpillar. Vi lægger i høj grad vægt på at favne hvor svært det kan være at finde det rigtige par bukser. Er du på udkig efter bukser med høj talje og lige ben, cargobukser, overalls til kvinder, eller de klassiske Dickies bukser 874 til kvinder, og Carpenter bukser, så finder du det her i vores sortiment. Vi har lagt vægt på at favne alle kropstyper og vi har derfor både bukser med høj talje, bukser med lav talje, komfortable bukser, og funktionelle streetwear bukser til kvinder. Vi vil gerne forhandle bukser der kan bruges på tværs af sæsoner og som er modstandsdygtige overfor fast Fashion, derfor forsøger vi at forhandle bukser med klassisk streetwear udtryk og tidløst design.

Fokus på forskellige former og fit

Med vores fokus på at favne forskellige former og fit, har vi i høj grad lagt vægt på at finde bukser som er klædelige for de fleste. De rigtige bukser kan fuldende et hvert sæt, og vi tør godt sige at vi har sammensat bud som kan passe til enhver stil. Vi har her hos streettowear forsøgt at skabe et sortiment som kan gå igen sæson efter sæson. En stil vi dog altid har været vilde med, er street wear. Derfor har vi valgt at forhandle mærker som Dickies, Brixton og Caterpiller. Tilfælles for dem alle er at de har rødder i byggebranchen. Produkter skabt ud fra en branche hvor mobilitet og holdbarhed er vigtigt og essentielt.
Med Dickies der oprindeligt er skabt til de hårdtarbejdende mænd i olieindustrien, Caterpillar som er vokset ud af betonkrigernes behov for passende arbejdstøj ved en opbygning af Illinois USA, og Brixtons kultursammensmeltning fra de californiske subkulturer føler vi at vi har skabt et bredt udvalg af bukser med en designhistorie som er til at tage og føle på. Vi tror på at det helt rigtige par bukser kan gøre en forskel, og det er det som vi forsøger med dette udvalg.