× OPHØRSUDSALG - SPAR min. 50% PÅ ALT!
Jakker

Dickies jakker til kvinder

Hos Street To Wear har vi samlet det fedeste udvalg af workwear inspirerede jakker til kvinder. Uanset om du er til klassiske denim jakker eller praktiske fleece jakker er vi sikre på at du vil finde din næste yndlingsjakke i udvalget nedenfor. Vi har bl.a. vandtætte regnjakker, dynejakker til damer i vandafvisende materialer, tynde vindjakker, flannel skjorter og kraftige bomuldsjakker. I vores udvalg af jakker har vi forsøgt at favne jakker til alle sæsoner, samt ramme et bredt spektrum af stilarter. Tjek også vores udvalg af overshirts, som er velegnede til de skiftende årstider og kan bruges både sommer og vinter. Vi har derudover et bredt udvalg af Dickies jakker, blandt andet den populære Duck Canvas Chore.

Dickies workwear-heritage

Med næsten 100 års tradition indenfor slidstærk arbejdsbeklædning, er Dickies i dag en af verdens mest udbredte mærker inden for både arbejdstøj og streetwear. Med rødderne i arbejdstøj, er Dickies i dag i høj grad med til at diktere streetwear-mode overalt i verden. Noget af det der er med til at gøre Dickies jakkeudvalg unikt, er de mange detaljer fra Dickies workwear-heritage.
Nogle gange er det blot små detaljer der går igen i moderne designs, mens det andre gange er de gamle styles med adskillige årtier bag sig, der vækkes til live igen. Hos Street to wear, gør vi os umage for altid at føre de nyeste og fedeste styles.