× OPHØRSUDSALG - SPAR min. 50% PÅ ALT!
Kvinder

Dickies til kvinder

Her finder du et omfattende udvalg af Dickies Workwear til kvinder. Alt Dickies’ kvindetøj er stilfuldt, komfortabelt og holdbart nok til hverdagsbrug – arbejde og fritid. Få alle dine skate, streetwear og workwear behov dækket med Dickies -få de sejeste og mest langvarige bukser til at arbejde i eller bare til at se godt ud i. Her kan du finde sweatshirts i lækre farver og bukser i damevenlige snit, og udvalget opdateres jævnligt. Én ting er sikkert, det bliver aldrig kedeligt.

Kvinder går da også i Dickies


Dickies Workwear er et internationalt anerkendt mærke med en lang historie med kvalitet, stil og overkommelige priser. Hvert produkt er designet til at være slidstærkt og langtidsholdbart, og en bred vifte af erhvervsfolk, fra rørfirmaer til elektrikere og endda folk i lederstillinger, vælger Dickies som deres foretrukne mærke. Dickies Workwear er mere end nogensinde kendt for at være en førende distributør af et prestigefyldt brand!

Fra sin arbejderklasse opstart, begyndte Dickies i løbet af 1980'erne at tiltrække et bredere og mere alsidigt publikum, og startede også med at markedsføre deres tøj til kvinder. Dickies producerede ikke længere bare arbejdstøj til mænd, men tilbød nu et bredt udvalg som inkluderede denim, børnetøj og kvindetøj som forbrugerne kunne vælge imellem. Den typiske Dickies-kunde fra 80'erne var en, der afbalancerede hårdt arbejde med sjov og ballade – og den type kunde finder stadig vej til Dickies den dag i dag.

Dickies er verdenskendt for den originale arbejdsbuks, 874 work pant, som siden 70’erne har været en bedstsælger. Man får arbejdstøjets ydeevne, samtidig med at man ser godt ud. I dag er buksen især populær blandt unge kvinder på grund af sin høje talje og rene linjer. Dickies 874-kollektion er omfattende, egnet til alle livets formål og tro mod sine rødder.

Europæisk Dickies kollektion specifikt til kvinder


2019 blev året hvor den europæiske del af Dickies kom med en kollektion til kvinder, som var den mest omfattende på europæisk jord. Fuldendt med varianter af de produkter som Dickies er kendt for, såsom opdateringer af en række klassikere - fx smækbuksen, der startede det hele, og sweatshirten kom nu i en kjoleudgave. Kollektionen indeholder også et større spektrum af størrelser og snit for dem som ikke tidligere er blevet dækket af Dickies sortiment.

Kvaliteten af Dickies’ tøj til kvinder er selvfølgelig helt i top; bukserne er slidstærke, jakkerne er varme, rygsækkene holder farven, huerne holder formen, og sweatshirtene er komfortable. Der er intet at frygte når blot producenten er opsat på at levere godt arbejdstøj som stadig er behageligt og kan se godt ud.

Dickies kommer vidt omkring


Gennem sin dedikation til innovation og løbende lydhør kundekontakt har Dickies forvandlet sig fra et lille smækbuks-firma til verdens største arbejdstøjsproducent. Dickies tilbyder et bredt spektrum af arbejdstøj, der spænder fra arbejdsbukser og -skjorter, til denimbukser og arbejdstøj til kvinder. Dickies er tilgængelig i alle stater i USA og alle lande i Europa, såvel som i lande som fx Kina og Sydafrika og det er nemt at se, hvorfor Dickies er globalt førende med et komplet udvalg af produkter.

Siden starten i 1922 har hvert stykke Dickies arbejdstøj stået for den kvalitet og stolthed som traditionelt set forbindes med americana-arbejderånden. Ved løbende at udvide og opdatere sit udvalg tilbyder Dickies nu tøj, der strækker sig fra deres arbejdstøj med den lange historie, til nyere ting som farverige rygsække, sweatshirts til alle aldersgrupper, og et omfattende udvalg af huer og hatte.

Dickies berøringsflader er både high fashion og det mest beskidte job, og har været et stabilt indslag i amerikansk stil og liv i årtier. Mens at mærket fejrer et århundrede som leverandør af arbejdstøj til Amerikas hårdeste job, forbliver Dickies et ikonisk mærke, så holdbart og dynamisk som de arbejdere, de tjener.