× Spar op til 50% på ALT Dickies! Se tilbud

Dickies 872 Slim Fit Work Pant

Dickies 872 Slim Fit Work Pants er slidstærke og smarte bukser. Bukserne stammer oprindeligt fra den velkendte Dickies 874 Work Pant, og er en mere tætsiddende version af denne takket været modellens slim fit pasform. Det er den mest tætsiddende model af 874-, 873- og 872 -bukserne. De er af samme gode materiale og design som de andre modeller, og den tætsiddende pasform giver et mere moderne look. Dickies 872 Slim Fit Work Pant er buksen til dig, der gerne vil have noget, der er holdbart med stil. De egner sig både til hårdt fysisk arbejde og til mere festlige anledninger, som en tur i byen. Her får du virkelig kvalitet for pengene. Vi fører et bredt udvalg af den flotte Dickies 872 Slim Fit Work Pant i flere forskellige farver - gå på opdagelse herunder.

Dickies 872 er videreudviklingen af en workwear klassiker


Dickies bukser er gået fra blot at være robust arbejdstøj til en nødvendighed i en veludrustet garderobe. Langt væk er de dage, hvor du kun kunne finde et par Dickies chinos på arbejderne i en fabrik. Takket være en lang række forskellige subkulturer, fra Skate til Hip Hop og Punk, har Dickies oplevet en enorm stigning i popularitet siden 1990'erne.

Dickies 872 Slim Fit buksen tager den klassiske chino-silhuette og giver den et moderne spin. Stilen er lidt mere skræddersyet end den originale 874 buks og har et subtilt tilspidset ben. Den er lavet i en hardcore blanding af bomuld og polyester – denne buks af twill-stof kombinerer den typiske Dickies holdbare arbejdsbuks med en moderne, slim fit pasform.

En 872-pasform sidder midtvejs mellem 873 og 803 - ikke helt lige så løst som førstnævnte, men ikke så tæt som sidstnævnte. Selve buksen sidder komfortabelt under taljen og er slank i sæde og lår. Og selvfølgelig har buksen Dickies’ permanente pressefold for at gøre den mere praktisk i hverdagen. Holdbarheden på disse bukser kan gå distancen under selv de hårdeste jobs - de er en langvarig følgesvend. De er modstandsdygtige overfor krøl, såvel som at de er plet- og smudsafvisende på grund af Dickies specielle vævning og overfladebehandling. De er samtidig en anelse blødere end fx Dickies 873 Slim Straight buksen. Dickies kraftige signatur-bæltesløjfer giver ekstra støtte til bælter med tung belastning – de brede bæltestropper er lavet til at holde tunge værktøjsbælter eller en karabinhage eller ti.

Stil og behov bestemmer, om du er til Dickies Slim Fit


Ingen har samme kropsform, og det forstår Dickies - en slim pasform passer til nogle mennesker, en bredere pasform passer bedre til andre.  Det er dog underordnet, om du har brug for noget afslappet eller formelt, fordi Dickies klassisk-udseende sortiment passer ind i alle livets hverdagssituationer.

Dickies Slim Fit 872 buksen kan fx sættes sammen med et par hi-tops for at lave et street-look, eller bæres med en tucked T-shirt og et par loafere for at få et slankere udseende, end du ville få med skater-favoritten Dickies 874. Især 872-buksen har afdæmpede og naturlige jordtoner som fast farvesortiment, så bukserne passer ind i ethvert klædeskab - de kan med fordel tages på sammen med en bladgrøn t-shirt eller en bordeaux sweatshirt for at få et lækkert, frodigt look. Hvordan man styler Dickies kan sagtens være en nem opgave - når du først kender forskellene mellem hver pasform, kan du vælge den Dickies chino, der virker bedst for dig.

Dickies Workwear har lavet arbejdstøj i næsten 100 år, hvilket betyder, at de tager hvad de gør meget alvorligt, når det kommer til deres basisvarer til mænd. Så hvis du vil have en klassiker eller to i din garderobe, så går du ikke galt i byen med et par af Dickies 872 Work Pants. Hvert par Dickies kommer med kvalitetssikring og næsten 100 års succesfuld fremstilling bag sig.

Find din nye Dickies 872 buks her på siden


Hvis tapered fit er den type buks, der fungerer bedst for dig, eller hvis du er frisk på at kaste dig ud i en ny stil, så kan du redde dagen med en Dickies 872 Slim Fit buks.