873 Work Pant

Dickies 873 Slim Straight Work Pant

Dickies er et af de mest solgte workwear brands nogensinde, og deres arbejdsbukser er faktisk de mest solgte i USA. Det gælder naturligvis også modellen Dickies 873 Slim Straight work pant. Dickies 873 er en videreudvikling af Dickies 874 buksen, der også er en klassisk arbejdsbuks. 873-modellen er dog en smule mere slim fit i benene, hvilket giver et mere klassisk og stilrent look, end du får med 874-modellen. Den uovertrufne komfort og solide kvalitet er imidlertid den samme, og vil du have bukser, der virkelig brillerer på disse punkter, er Dickies 873 Slim Straight Work Pants et rigtig godt bud. Bukserne kan styles på et væld af forskellige måder, og uanset hvilken stil du har, får du glæde af disse solide bukser fra amerikanske Dickies. Du finder vores udvalg nedenfor.

Workwear med fokus på den gode kvalitet


Dickies er et mærke, der er kendt for deres gode kvalitet. Det startede som et workwear brand, og derfor var det alfa og omega, at kvaliteten var helt i top. Når tøjet skulle bruges til hårdt arbejde, nyttede det ikke noget at gå på kompromis med dette punkt. Derfor satsede Dickies på at skabe gennemført og solidt arbejdstøj, som kunne holde til lidt af hvert.
Fordi der er tale om arbejdstøj, var det naturligvis også nødvendigt at have den gode komfort og gennemtænkte pasform for øje. Tøjet blev oprindeligt udviklet til de amerikanske arbejdere, og fordi tøjet skulle bruges til hårdt arbejde, var det også væsentligt, at tøjet gav masser af bevægelsesfrihed.
Det har Dickies fortsat fokus på den dag i dag, og du kan derfor forvente at få et par virkelig behagelige bukser, når du investerer i et par Dickies 873 Slim Straight work pants. Der er tænkt over hver eneste syning, hvor hver eneste knap er placeret, og hvordan hver eneste lomme er lavet. Der er ganske enkelt ikke noget, der er overladt til tilfældighederne, og du kan derfor også forvente at få uovertruffen komfort, når du vælger Dickies 873.

Dickies i gadebilledet og i modemagasiner


Dickies er fortsat et meget populært mærke inden for arbejdstøj. Du kan således se et væld af forskellige mennesker, der udfører fysisk arbejde iført Dickies. Brandet startede som et workwear brand og er det fortsat.
Med tiden er mærket imidlertid blevet meget mere end et workwear brand. Det betyder ikke, at de ikke længere har fokus på den gode kvalitet, og at tøjet skal være ideelt til fysisk arbejde. Det betyder blot, at brandet også har fået anerkendelse på andre områder. Du kan således i dag se Dickies overalt i gadebilledet og i diverse modemagasiner.
Det skyldes, at Dickies ud over at have styr på kvalitet og pasform også har styr på det designmæssige. Desuden har den høje kvalitet og gennemførte pasform resulteret i, at Dickies er blevet et populært mærke i skaterkredse verden over. Du vil altså kunne spotte tøj fra Dickies på et væld af skateboardbaner. Det samme gælder, hvis du bevæger dig i hiphopmiljøet eller i rockens højborge. Dickies favner ganske enkelt meget bredere end som så.

Mange forskellige muligheder med Dickies 873 Slim Straight work pants


Uanset om du arbejder og har brug for nyt arbejdstøj, eller du har kastet dig ud i det vilde skaterliv, vil du helt sikkert få glæde af et par Dickies 873’ere. Det samme gælder, hvis du eksempelvis skal ud på eventyr i den store verden og gerne vil have et par solide bukser på.

Der er ganske enkelt mange forskellige muligheder med et par bukser i denne model. De har en lav talje for et moderne look, og derudover har de to lommer foran samt to indvendige baglommer, ligesom du kender det fra chinos. Derudover har de en smal pasform, hvilket betyder, at du får et meget klassisk og stilrent look med et par bukser som disse.
Afhængigt af hvordan du styler dine 873 fra Dickies, kan du opnå mange forskellige udtryk, og du kan derfor også få glæde af dem i mange forskellige situationer. Du vil altså næppe fortryde at investere i et par Dickies 873.

Find dine nye yndlingsbukser her på siden


Her på siden forhandler vi et væld af forskellige produkter fra Dickies. Derfor kan du naturligvis også finde mange 873-bukser i høj kvalitet i udvalget her på siden. De er fremstillet i overfladebehandlet twill, og de har ry for at holde i meget lang tid.
Bukserne findes i mange forskellige farver, så du kan helt sikkert finde et par bukser, der falder i din smag. Med et par Slim Straight 873 får du gennemført design, høj kvalitet og optimal komfort. Du kan se flere 873 work pants her: https://www.army-star.dk/dickies-87...