× OPHØRSUDSALG - SPAR min. 50% PÅ ALT!
873 Work Pant

Dickies 873 Slim Straight Work Pant

Dickies er et af de mest solgte workwear brands nogensinde, og deres arbejdsbukser er faktisk de mest solgte i USA. Det gælder naturligvis også modellen Dickies 873 Slim Straight work pant. Dickies 873 er en videreudvikling af Dickies 874 buksen, der også er en klassisk arbejdsbuks. 873-modellen er dog en smule mere slim fit i benene, hvilket giver et mere klassisk og stilrent look, end du får med den mere løse pasform fra 874-modellen. Ønsker du en endnu mere tætsiddende model, finder du den i Dickies 872 buksen. Den uovertrufne komfort og solide kvalitet er imidlertid den samme, og vil du have bukser, der virkelig brillerer på disse punkter, er Dickies 873 Slim Straight Work Pants et rigtig godt bud. Bukserne kan styles på et væld af forskellige måder, og uanset hvilken stil du har, får du glæde af disse solide bukser fra amerikanske Dickies.

Gå på udkig i StreetToWears sortiment af Dickies 873 bukser herunder - du finder dem i et bredt udvalg af farver, så du kan få dem til at passe ind i din helt egen tøjstil.

Dickies Slim Straight har fokus på den gode kvalitet


Dickies er et mærke, der er kendt for deres gode kvalitet. Det startede som et workwear brand, og derfor var det alfa og omega, at kvaliteten var helt i top. Når tøjet skulle bruges til hårdt arbejde, nyttede det ikke noget at gå på kompromis med dette punkt. Derfor satsede Dickies på at skabe gennemført og solidt arbejdstøj, som kunne holde til lidt af hvert. Den design filosofi har fortsat frem til i dag, hvilket gør Dickies Slim Straight buksen til en robust og holdbar løsning.

Fordi der er tale om arbejdstøj, var det naturligvis også nødvendigt at have den gode komfort og gennemtænkte pasform for øje. Tøjet blev oprindeligt udviklet til de amerikanske arbejdere, og fordi tøjet skulle bruges til hårdt arbejde, var det også væsentligt, at tøjet gav masser af bevægelsesfrihed.

Det har Dickies fortsat fokus på den dag i dag, og du kan derfor forvente at få et par virkelig behagelige bukser, når du investerer i et par Dickies Slim Straight work pants. Der er tænkt over hver eneste syning, hvor hver eneste knap er placeret, og hvordan hver eneste lomme er lavet. Der er ganske enkelt ikke noget, der er overladt til tilfældighederne, og du kan derfor også forvente at få uovertruffen komfort, når du vælger Dickies 873 arbejdsbukser.

Dickies Slim Fit passer i gadebilledet og i modemagasiner


Dickies er fortsat et meget populært mærke inden for arbejdstøj. Du kan således se et væld af forskellige mennesker, der udfører fysisk arbejde iført Dickies. Brandet startede som et workwear brand og er det fortsat.

Med tiden er mærket imidlertid blevet meget mere end et workwear brand. Det betyder ikke, at de ikke længere har fokus på den gode kvalitet, og at tøjet skal være ideelt til fysisk arbejde. Det betyder blot, at brandet også har fået anerkendelse på andre områder. Du kan således i dag se Dickies, herunder Dickies Slim Fit 873 buksen, overalt i gadebilledet og i diverse modemagasiner.

Det skyldes, at Dickies ud over at have styr på kvalitet og pasform også har styr på det designmæssige. Desuden har den høje kvalitet og gennemførte pasform resulteret i, at Dickies er blevet et populært mærke i skaterkredse verden over, takket være det holdbare stof og niveauet af ekstra bevægelsesfrihed. Du vil altså kunne spotte tøj fra Dickies på et væld af skateboardbaner. Det samme gælder, hvis du bevæger dig i hiphopmiljøet eller i rockens højborge. Dickies favner ganske enkelt meget bredere end som så.


Mange forskellige muligheder med Dickies chinos 873


Uanset om du har et fysisk arbejde og har brug for nyt, solidt arbejdstøj, eller du har kastet dig ud i det vilde skaterliv, vil du helt sikkert få glæde af et par Dickies chinos 873’ere. Det samme gælder, hvis du eksempelvis skal ud på eventyr i den store verden og gerne vil have et par solide bukser på.

Der er ganske enkelt mange forskellige muligheder med et par bukser i denne model. Dickies chinos 873 har en lav talje som giver et moderne look, og derudover har de to lommer foran samt to indvendige baglommer, ligesom du kender det fra andre chinos. Derudover har de en smal pasform, hvilket betyder, at du får et meget klassisk og stilrent look med et par bukser som disse.

Afhængigt af hvordan du styler dine 873 fra Dickies, kan du opnå mange forskellige udtryk, og du kan derfor også få glæde af dem i mange forskellige situationer. Du vil altså næppe fortryde at investere i et par Dickies chinos 873.

Find dine nye yndlingsbukser her på siden


Her på siden forhandler vi et væld af forskellige produkter fra Dickies. Derfor kan du naturligvis også finde mange 873 bukser i høj kvalitet i udvalget her på siden. De er fremstillet i overfladebehandlet twill, og de har ry for at holde i meget lang tid.