Dickies 874 Work Pant

Her finder du den klassiske Dickies 874 Work Pant, der blev introduceret i starten af 70’erne, og som i dag er den mest solgte Workwear buks i USA. Denne Buks har også fået tilnavnet “O Dog pant”, fordi det er en Old Skool LA street buks, der traditionelt er blevet brugt i latino miljøet, og oftest sammen med en ternet skjorte i stil med Dickies Sacramento skjorten. Pasformen er Relaxed straight i benene, i modsætning til 874’erens brødre; Dickies 873 som er slim straight udgaven af samme buks, eller Dickies 872 buksen der igen er endnu mere slim fit, men også yderst populær i disse tider. Bukserne er produceret i kraftig og slidstærkt Twill, der holder i flere år og får det helt rigtige “arbejds” look efter et års tid. Der er pressefolder i benene, en dampteknik som blev opfundet af The Williamson Dickie Company, efter den ene af ejerne havde iagttaget sin kone dampe sit hår med Curlere. Nedenfor finder du vores brede udvalg af lækre 874-bukser fra Dickies. De kommer i mange forskellige farver, så der er helt sikkert også en model for dig. Med disse bukser får du komfort, slidstyrke og design, som går op i en højere enhed.

Dickies er et vaskeægte workwear brand


Dickies blev startet som et workwear brand. Deres mål var at skabe solidt og gennemført arbejdstøj til de mange amerikanske arbejdere. Tøjet skulle være slidstærkt, så det kunne holde til at blive udsat for lidt af hvert. Samtidig skulle det også være behageligt at have på og give en optimal bevægelsesfrihed. Det gav nemlig de absolut bedste forudsætninger for at udføre et godt stykke arbejde.
Stifterne af Dickies havde samtidig et håb om at kunne skabe arbejdstøj til fornuftige priser. Det skulle være muligt for alle de mange amerikanske arbejdere at få fingrene i godt og solidt arbejdstøj, som kunne holde dem varme om vinteren og give optimal ventilation om sommeren. Med workwear fra Dickies fik man altså ganske enkelt både i pose og i sæk.

Meget mere end blot arbejdsbukser


Med tiden er Dickies gået hen og blevet meget mere end et workwear brand. I dag er mærket udbredt, og du kan spotte produkter fra Dickies i gadebilledet, modemagasiner og naturligvis på arbejdspladser. De favner altså utroligt bredt.
Dickies er også blevet et meget populært mærke i skater-kredse. Det skyldes i særdeleshed den løse og behagelige pasform samt den høje slidstyrke som er specielt kendetegnet ved Dickies 874 buksen. Du vil altså kunne se Dickies-produkter på mange skateboardbaner rundt omkring i verdenen.
I hiphopkredse og faktisk også hos flere rockfans kan du ligeledes se Dickies. Det er altså et brand, der har infiltreret mange forskellige ”befolkningsgrupper”, og uanset hvilken stil du har, er der derfor gode chancer for, at du kan få glæde af et par Dickies 874.

Brug dine Dickies 874-bukser på forskellige måder


Modellen Dickies 874 har pressefolder på benene og har derudover to lommer foran samt to indvendige baglommer. Det er ligesom man kender det fra klassiske chinos. Derfor kan du faktisk opnå et yderst klassisk og stilrent look med et par Dickies 874-bukser, hvis du kombinerer dem med en simpel T-shirt.
Bruger du Dickies 874 sammen med en løs, ternet skjorte og en fed hat, får du et sprødt streetlook. Du kan også bruge dem sammen med en plus size hoodie og en beanie. Der er således rig mulighed for at style disse bukser fra Dickies, så at de kommer til at matche din personlige stil.

Find dine nye 874-bukser her på siden


Her finder du masser af produkter fra gennemførte Dickies, og du kan altid være helt sikker på, at kvaliteten er i top, når du vælger dette brand. Dickies 874 er fremstillet i slidstærkt twill, og bukserne kan holde i meget lang tid. Netop derfor er det også de mest solgte arbejdsbukser nogensinde i USA.
Dickies bukserne findes i mange forskellige farver. Dermed kan du helt sikkert også finde et par, som passer perfekt ind i lige netop din garderobe. Mange af bukserne er holdt i afdæmpede og naturlige farver, men der er også modeller i spraglede nuancer. Hvad end du er til, er der altså et par for dig.
Med Dickies 874 får du ganske enkelt uovertruffen komfort og pasform. Samtidig får du et par slidstærke bukser, som ikke er bange for at drage med dig på eventyr, hvad end det er i vildmarken, på skateboardbanen eller i hiphopklubben. At de ovenikøbet har et lækkert design, som kan styles på utallige måder, gør kun det hele endnu bedre. Du vil med andre ord ikke fortryde, at du har valgt at investere i et par Dickies 874 work pants. Du kan se flere 874 work pants her: https://www.army-star.dk/dickies-87...