× OPHØRSUDSALG - SPAR min. 50% PÅ ALT!
874 Work Pant

Dickies 874 Work Pant

Hos StreetToWear finder du den klassiske Dickies 874 Work Pant, der blev introduceret i starten af 70’erne, og som i dag er den mest solgte Workwear buks i USA. 874 buksen er oprindeligt en workwear buks, men blev hurtigt en del af latino miljøet i Los Angeles i USA, hvor den ofte blev kombineret med Dickies Sacramento skjorten. I denne periode fik Dickies 874 modellen sit tilnavn “O Dog pant”

I modsætning til sine ‘brødre’, modellerne 873 og 872, så har Dickies original 874 work pants en afslappet straight pasform i benene. Både 873 og 872 er mere tætsiddende med deres slim pasform, med Dickies 872 modellen værende den mest tætsiddende buks af de tre. Bukserne er produceret i kraftig og slidstærkt Twill, der holder i flere år og får det helt rigtige “arbejds” look efter et års tid. Der er pressefolder i benene, hvilket er en dampteknik, som blev opfundet af The Williamson Dickie Company, efter den ene af ejerne havde iagttaget sin kone dampe sit hår med curlere.

Gå på udkig i vores brede udvalg af Dickies 874 bukser nedenfor, og find den farve, der passer bedst ind i din garderobe.

Dickies original 874 work pants - klassiske workwear bukser


Dickies blev oprindeligt startet som et workwear brand, og deres mål var at skabe solidt og gennemført arbejdstøj til de mange amerikanske arbejdere. Tøjet skulle være slidstærkt, så det kunne holde til at blive udsat for lidt af hvert. Samtidig skulle det også være behageligt at have på og give en optimal bevægelsesfrihed. Det gav nemlig de absolut bedste forudsætninger for at udføre et godt stykke arbejde. Og det mål må man sige, at Dickies original 874 work pants opnår med stil.
Stifterne af Dickies havde samtidig et håb om at kunne skabe arbejdstøj til fornuftige priser. Det skulle være muligt for alle de mange amerikanske arbejdere at få fingrene i godt og solidt arbejdstøj, som kunne holde dem varme om vinteren og give optimal ventilation om sommeren. Med workwear fra Dickies fik man altså ganske enkelt både i pose og i sæk.

Dickies 874 original fit er dog mere end blot arbejdsbukser


Med tiden er Dickies gået hen og blevet meget mere end blot et workwear brand. I dag er mærket udbredt blandt flere kulturer, og du kan spotte produkter fra Dickies i gadebilledet, modemagasiner og naturligvis på arbejdspladser. De favner altså utroligt bredt, og deres Dickies 874 original fit har altså udviklet sig til at blive meget mere end blot arbejdsbukser.

Dickies er også blevet et meget populært mærke i skater-kredse. Det skyldes i særdeleshed den løse og behagelige pasform samt den høje slidstyrke som er specielt kendetegnet ved Dickies 874 original fit buksen. Du vil altså kunne se Dickies-produkter på mange skateboardbaner rundt omkring i verdenen.

I hiphopkredse og faktisk også hos flere rockfans kan du ligeledes se Dickies. Det er altså et brand, der har infiltreret mange forskellige ”befolkningsgrupper”, og uanset hvilken stil du har, er der derfor gode chancer for, at du kan få glæde af et par Dickies 874 bukser.

Brug dine Dickies 874 bukser på forskellige måder


Modellen Dickies 874 har pressefolder på benene og har derudover to lommer foran samt to indvendige baglommer. Det er ligesom man kender det fra klassiske chinos. Derfor kan du faktisk opnå et yderst klassisk og stilrent look med et par Dickies 874 bukser, hvis du kombinerer dem med en simpel T-shirt.

Bruger du Dickies 874 original fit sammen med en løs, ternet skjorte og en fed hat, får du et sprødt streetlook. Du kan også bruge dem sammen med en plus size hoodie og en beanie. Der er således rig mulighed for at style disse bukser fra Dickies, så de kommer til at matche din personlige stil.

Find dine nye Dickies 874 khaki her på siden


Her finder du masser af produkter fra gennemførte Dickies, og du kan altid være helt sikker på, at kvaliteten er i top, når du vælger dette brand. Dickies 874 er fremstillet i slidstærkt twill, og bukserne kan holde i meget lang tid. Netop derfor er det også de mest solgte arbejdsbukser nogensinde i USA.

Dickies bukserne findes i mange forskellige farver. Dermed kan du helt sikkert også finde et par, som passer perfekt ind i lige netop din garderobe. Mange af bukserne er holdt i afdæmpede og naturlige farver, men der er også modeller i spraglede nuancer. Hvad end du er til, er der altså et par for dig. Der findes også Dickies 874 khaki bukser, hvis du er til det.

Med Dickies 874 får du ganske enkelt uovertruffen komfort og pasform. Samtidig får du et par slidstærke bukser, som ikke er bange for at drage med dig på eventyr, hvad end det er i vildmarken, på skateboardbanen eller i hiphopklubben. At de ovenikøbet har et lækkert design, som kan styles på utallige måder, gør kun det hele endnu bedre. Du vil med andre ord ikke fortryde, at du har valgt at investere i et par Dickies 874 work pants