× Vi bytter julegaver frem til 31/1/2023
Bib overall

Bib Overall & Coverall

Bib overall og coverall fra Dickies er perfekte til din aktive hverdag. Overalls har altid været en optimal beklædning til hårdt fysisk arbejde, og det er det naturligvis stadig, men det er også gået hen og blevet en trendy hverdagsbeklædning. I daglig tale kaldes de typisk smækbukser, på grund af det stofstykket der dækker overkroppen. Coveralls fra Dickies er slidstærke og yderst holdbare. De er produceret i et solidt materiale, der gør at de kan holde til lidt af hvert. Vi har flere varianter af forskellige materialer og forskellige farver. Check vores udvalg af work wear smækbukser nedenfor.

Dickies Bib overalls - ægte workwear


Dickies startede oprindeligt som et workwear brand for de amerikanske arbejdere, med målet om at udvikle solidt og gennemført arbejdstøj. Dette bærer Dickies Bib Overalls og Coveralls klart præg af, da det stadig den dag i dag er den idéelle beklædning for både håndværkeren og gør-det-selv manden - ligesom det var tilfældet tilbage i 1922.

Overalls fra Dickies er slidstærke, holdbare og modstandsdygtige over for at blive revet og hænge fast i skarpe kanter. De tredobbelte syninger fuldender det robuste design, og den løse pasform sikrer komforten.

Designet på den klassiske Bib overall har ikke ændret sig siden 1960’erne, og kommer derfor med en masse lommer, så du kan opbevare hvad end værktøj, du måtte have brug for, fra hammere til tommestokke og mere. Det klassiske design har desuden stadig et knaphul på brystet til fastgørelse af kæde til lommeur.


Ny renæssance for Dickies overalls


Dickies startede som et workwear brand henvendt til den amerikanske arbejder, men i dag er brandet meget mere end det. Dickies tøj ses ikke længere kun på arbejdspladserne, men også i gadebilledet, modemagasiner med mere. Dette gælder naturligvis også Dickies’ Bib overalls og coveralls.

Disse har oplevet en renæssance i nyere tid, og mange har taget dem til sig i forskellige undergrundsmiljøer og subkulturer. Både fashion typen og skateren har taget Dickies Bib overalls til sig - skateren specielt blandt andet på baggrund af tøjets slidstærke design.

Dickies Bib overalls kan fås i forskellige farver, så du altid har muligheden for at style dig med det udtryk, du ønsker. Og ønsker du at fuldende det helt rigtige Dickies look, kan Dickies Bib overalls kombineres med et par Fort Worth støvler og en Sacramento skjorte indenunder. Se flere fede bib her: https://www.army-star.dk/dickies-bi...