× Vi bytter julegaver frem til 31/1/2023
Bukser

Dickies Bukser, Cargo bukser & Work Pants

Europas største udvalg af Dickies bukser. Hos Street To Wear har vi samlet alle de fedeste styles fra amerikanske Dickies. Her finder du bl.a. den klassiske 874 Work Pant, den super aktuelle Slim Fit 872 Work Pant og den afslappede New York Cargo Pant. Dickies startede i 1922 med at lave overalls (smækbukser) til jernbanearbejderne og farmere. Den oprindelige smækbuks kan i øvrigt stadig købes og findes i vores udvalg. De blev hurtigt kendt for deres kompromisløse kvalitet og sortimentet blev hurtigt udvidet til bl.a. også at omfatte work pants. I dag fås et væld af forskellige Dickies Bukser, men alle har de det til fælles, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Bukser med en holdbar historie


Arbejdstøj med det karakteristiske Dickies-logo bæres af arbejdere fra næsten alle brancher og i mange af verdens hårdeste arbejdsmiljøer. Fra landbrug til olieindustrien er Dickies Workwear kendt for sin ydeevne, komfort og holdbarhed. Ikke overraskende nok har arbejdsbukserne vist sig at være blandt Dickies mest populære og sælges i hundredtusindevis hvert år. I 1922 var Dickies’ flagskibsprodukt en bib overall - den uopslidelige smækbuks. I dag er de bedstsælgende og mest velkendte produkter deres work pants - især Original 874-buksen, som har været tilgængelig siden 1967.

I 1980’erne begyndte latino mænd og latina kvinder i det sydlige Californien at inkorporere Dickies i deres stil, og i slut-80'erne var Dickies blevet en fast del af den regionale gadestil. Mænd bar work pants med knappede oversize arbejdsskjorter eller fittede hvide t-shirts, og kvinder bar Dickies som en del af den genopståede pin-up stil. Denne stil blev kendt som "Cholo" og voksede ud af Latino-kvartererne og greb hele det sydlige Californien. I start-90'erne blev Dickies Workwear virkelig mode hos den amerikanske ungdom. Den robuste styling og præstation af Dickiestøj tiltrak de unge skateboarderes interesse, som så resulterede i at Dickies blev et kultmærke. Denne uventede, men velkomne udvikling, blev spredt til Europa, hvor populariteten af mærket fortsætter blandt de unge i dag.

Når vi kalder Dickies bukser for arbejdsbukser bliver vi ofte korrigeret da et voksende antal folk også kalder dem kjolebukser. Det klassiske snit med pressefold, som samtidig er utroligt slidstærk, er en livsredder for dem som nemt vil se professionelle ud. De forskelligfarvede Dickies-bukser kan tilpasses til livets mange situationer: grå til kontoret, blå til arbejde på huset og ved værftet, og selvfølgelig sort til formelle anledninger. Man behøver ikke eje andre bukser end Dickies – det er simpelthen ikke nødvendigt.

Nye tider


I det århundrede, hvor Dickies har eksisteret, har tiderne ændret sig og det har Dickies også. Især ved hjælp af teknologien. I erkendelse af den voksende efterspørgsel efter mere bæredygtigt tøj har Dickies taget de nyeste fremstillingsprocesser og materialer til sig for at forbedre sit produktsortiment; de fortsætter med at vise innovation i workwear-design for at imødekomme kundernes skiftende krav. Hver Dickies KHAKI-buks er fx lavet af ni plastflasker. Disse miljøvenlige bukser kræver mindre vand ved vask, mindre energi ved tørring, mindre plads på lossepladser og mindre hyppig udskiftning. Ved at samarbejde med REPREVE fremstilles Dickies KHAKI-bukser af genanvendte fibre, der kommer fra post-industriel fiberaffald og brugte plastflasker. Derved hjælper Dickies med at gøre verden til et bedre sted ved at omdanne affald til varige arbejdsbukser.

Selvom Dickies er stolt af sin lange og berømte historie, er det umiskendeligt et 21. århundrede selskab. Dickies Workwear ser mod fremtiden med nye ideer og innovative udviklinger, og holder på at det er vigtigt at huske sine rødder.

Dickies er til for dig


Du kan finde Dickies bukser i alle pasformer, tekstiler og størrelser - fra Skinny og Slim, til Original og Regular. Vær på udkik efter dine favoritter, herunder bomuldsbuksen, bomuld/poly-blandingen, cargo pants, carpenter-snit, ja selv varianten double-knee. De kvaliteter, der har gjort Dickies til et verdensomspændende mærke, er fremragende fremhævet i Dickies' overalls, arbejdsbukser og jakker, der tilbyder funktion og ydeevne i klassiske stilarter.

Hovedudvalget af bukser omfatter Dickies 803 Slim Skinny, som er bedst for alle der er ude efter et mere tætsiddende snit, Dickies 872 Slim Fit, som tilbyder en mere skræddersyet pasform, mens 873 Slim Straight tilbyder et løsere, men stadig smart look. Og selvfølgelig klassikeren 874 med dens komfort og robusthed, som udnyttes af alle fra den svejsende smed til den trickglade BMX-kører.

Dickies er fast besluttet på at opretholde sin position i branchen ved at producere slidstærkt funktionelt arbejdstøj, der kombinerer kvalitet og værdi for pengene - en filosofi, der har været en del af Williamson-Dickie fra dag et. Stræber efter at et øjeblikkeligt genkendeligt mærke med et velkendt omdømme lige meget hvorhenne i verden man befinder sig.