× Spar op til 50% på ALT Dickies! Se tilbud

Dickies Denim

I de senere år har Dickies introduceret innovative designs til deres jeans sortimentet for at give den perfekte balance mellem arbejde og fritid. De leveres i flere stilarter og pasforme, lige fra Carpenter jeans til loose fit til denim jeans i regulær pasform. Det vigtigste er at de er holdbare, komfortable og også kommer i varianter med fleksibelt materiale i. Selvfølgelig kan man vælge mellem en vifte af klassiske blåtoner og der er også plads til en sort hvis man har brug for det. Her på siden er desuden også denim jeans fra Dickies Heritage kollektionen – som er jeans lavet af White Oak denimstof og produceret på væve fra 40’erne. Kort sagt er her noget for alle.

Denim har været en del af Dickies palette fra starten


Fra de tidlige år oplevede Dickies en stabil vækst som bygningshåndværkere og gårdkarle strømmede til på grund af anvendeligheden af Dickies overalls i de hårdeste arbejdsmiljøer. Efterhånden som USA kom ind i anden verdenskrig blev Dickies også en del af det ved at producere millioner af uniformer til de amerikanske væbnede styrker i et lettere materiale, som samtidigt havde den samme holdbarhed som militærets gamle ulduniformer.

Efterhånden som postkrigsøkonomien boomede, begyndte Williamson-Dickie en ekspansionsstrategi og etablerede nye produktionsfaciliteter, lagerhuse og salgsområder i hele USA. I 1950'erne var Dickies allerede godt etableret som favorit blandt de amerikanske oliearbejdere da olieselskaberne sendte dem til de nye oliefelter i Mellemøsten, hvor oliearbejderne tog Dickiestøjet med sig. Williamson-Dickie trådte hermed ind på det internationale marked. Udvidelsen i hele Europa fulgte snart efter og Dickies blev en global reference for varigt arbejdstøj.

Gør som James Dean


I løbet af 50'erne blev James Deans’ stil et symbol på ungdomsoprør og social anarki. Hans ubesværede tøjstil, som han bar både på og uden for lærredet, er en stor del af grunden til at han er sådan et kulturelt ikon i dag. Hans utrolige død i en alder af 24 har udødeliggjort ham og hans ungdommelige stil – en påklædning der heldigvis er behagelig og ser godt ud.

Den hvide T-shirt og jeans look er en stil, som Dean var bannerfører for, og den er gået hen og blevet et stilvalg for mænd over hele verden. Hop i nogle sorte Dr Marten sko eller et par high-tops for at afslutte dit Dean-look med en sidste fed lille detalje.

Denim er et klassisk indslag i enhver garderobe


Dickies har lavet kvalitets arbejdstøj siden 1922 og Denim har siden begyndelsen været en del af Dickies sortimentet på den ene eller anden måde. Dickies tilbyder et bredt spektrum af arbejdstøj så de rammer så mange behov som muligt og denim jeans er en vigtig storspiller i dette spektrum.

Blandt Dickies jeans finder du regelmæssige, afslappede og lette pasformsmuligheder. De bedst kendte arbejdsjeans til mænd er Dickies Carpenter Jeans skarpt efterfulgt af en regulær fitted blue jean. Folk har fx brugt Dickies Relaxed Fit Carpenter Jeans i årtier nu og det er svært at finde andre jeans på markedet, der er så holdbare, så komfortable og stadig rammer både håndværkeren og kontorarbejderens ønsker. Disse populære jeans er bygget til at holde. Indenfor producenter af denim er Dickies et mærke for arbejdere over hele verden.