× OPHØRSUDSALG - SPAR min. 50% PÅ ALT!

Double Knee

Ethvert job er nemmere, når Dickies Double Knee arbejdsbuks arbejder med dig. Takke været stofforstærkningen omkring knæet, behøver dine knæ ikke yderligere back-up. Arbejder du med et job, hvor du tit sidder på knæ, vil du sætte pris på det ekstra lag stof som Dickies Double Knee bukserne giver dig, da det hjælper til at undgå, at bukserne bliver tyndslidte eller hullede.

Desuden hjælper Dickies særlige polyester/bomuldsblanding med at gøre Double Knee buksen særdeles slidstærk. Stoffet er let at vedligeholde, modstår farvetab vask efter vask og holder en skarp pressefold uden strygning. Den lidt bredere buksebensåbning passer desuden rigtig fint over et par gode støvler. Dickies brede bæltestropper er robuste nok til at kunne holde meget tunge værktøjsbælter oppe. Buksen har baglommer med flapfri adgang og melaminknappen på venstre lomme er farvet til at matche. Der er let adgang til en multifunktionel lomme på højre ben. Dickies Double Knee work pants har derudover en rummelige pasform, som er perfekt til, når der skal tilbringes tid på knæene, bøjes en masse op og ned og til at komme ind og ud af lastbiler.

Dickies Double Knee work pants er lig med varigt arbejdstøj


Dickies har produceret workwear siden 1922, hvor smækbuksen var Dickies bidrag til den hårdtarbejdende amerikaner, og de har i det forbigående århundrede siden da udvidet deres sortiment betydeligt for at dække så mange behov som muligt. De er i dag et globalt mærke, som findes i mere end 100 lande, og som designer, fremstiller og sælger arbejdstøj til bil-, medicin-, bygge- og serviceindustrien - fra jakker, skjorter og bib overalls til shorts og arbejdsbukser - hvoraf Dickies Double knee work pants er en del. Deres omfattende rækkevidde indenfor en bred vifte af industrier er vidne om, at her er kvalitet at hente. Dickies har bygget deres ry på at være komfortabelt og slidstærkt, og er derfor en fremragende investering, når det kommer til arbejds- og fritidstøj.

Dickies Double Knee er arbejdsbuksen til dig


Det mest tillokkende ved disse arbejdsbukser ligger i navnet. Knæområdet er forstærket med ekstra materiale for at sikre dig adskillige års slid. Dickies Double knee har en rummelig pasform i sæde og lår, der gør knæbøjning og at ligge på knæ mere behageligt, og som har gjort dem særdeles eftertragtede hos både håndværkere og skatere. Buksernes multifunktionelle lommer på ben og bag er et godt supplement til de brede bæltesløjfer, der holder til selv den tungeste belastning, og det gælder også den stabile metalhægte og mallelås, som sikrer taljelukningen. Bukserne er designet således, at alt metal er gemt væk, så det ikke vil ridse, uanset hvad du arbejder på.

Find både din arbejds- og fritidsbuks her på siden


Om du har brug for robust tøj til arbejde eller til aktiv fritid, så er her muligheder nok for at opfylde dine ønsker. Dickies Double Knee bukserne på siden kommer i flere farver, så de kan sammensættes med de fleste garderober og tilpasses ethvert erhverv. Spring ud i det og forkæl dig selv med et holdbart stykke tøj - dine bukser og dine knæ vil takke dig.