× Spar op til 50% på ALT Dickies! Se tilbud

Dickies Shorts – Cargo Shorts & Work Shorts

Her hos Street To Wear har vi gjort os umage for at kunne præsentere det fedeste udvalg af Dickies shorts – og så er det endda Europas største udvalg! Her finder du shorts fra Dickies af enhver art, både cargo shorts og work shorts. Vi har bl.a. de klassiske 13” Multi Pocket Work Shorts, de aktuelle tætsiddende 13” Slim Fit Work Shorts og selvfølgelig også New York Cargo Shorts, der aldrig går out of style. Om du er til denim, sweatshorts eller det klassiske ”work pant”-materiale, vil du helt sikkert finde et par Dickies shorts, der matcher dit behov. Gå på jagt i vores store udvalg af shorts fra Dickies herunder - mon ikke du hurtigt finder et favoritpar?

Dickies Work- og Cargo shorts


Dickies har i over 100 år produceret slidstærkt tøj til arbejderen, men hen over årene har Dickies-fanskaren vokset sig både stor og broget. Tilhængere af Dickies unikke kvaliteter er ikke længere kun de hårdtarbejdende håndværkere, men rummer nu også Streetwear-elskere, Custom Culture entusiaster, Rockabillies og selvfølgelig Skatere.

Skaren er måske broget, men fælles er begejstringen for den solide kvalitet, som har været Dickies kendetegn siden 1922. Hertil har brandet skabt et meget bredt udvalg af Dickies shorts, som passer til denne brogede skare af fans. Du finder klassiske slidstærke Dickies work shorts med lommer til værktøj og løs pasform for uhindret bevægelsesfrihed. Og du finder også mere konventionelle shorts, som f.eks. denim shorts, sweat shorts, chino shorts og Dickies cargo shorts.

Dickies work shorts kombinerer tidløst design med holdbarhed


Dickies shorts er idéelle til dem, der elsker at være udendørs om sommeren og være lidt vilde. Dickies’ klassiske workwear shorts kombinerer nemlig et tidløst og fedt design med holdbarheden fra klassisk amerikansk arbejdstøj. Shorts fra Dickies findes i en række forskellige varianter, der kan passe sammen med en bred vifte af tøjstile, så du kan skabe dit helt eget Dickies look.

Derudover fås mange af modellerne også i slim fit-udgaver, sådan at workwear-looket bibeholdes, alt imens pasformen er moderigtig.