× Spar op til 50% på ALT Dickies! Se tilbud
Skjorter

Dickies Skjorter

Er du på udkig efter flotte og lækre Dickies skjorter, er du kommet til det rette sted. I Street To Wear skjorteudvalg har vi samlet de flotteste styles fra Dickies. Her finder du alt fra klassiske work shirts og autentiske skovmandsskjorter, til friske og farverige streetwear-skjorter. Bestil den klassiske langærmede Dickies Sacramento skjorte, eller den kortærmede Dickies 1574 - idéel til foråret og sommeren. På trods af de mange forskellige styles, har Dickies skjorter dét til fælles, at de alle er inspirerede af gamle workwear styles, hvilket giver en helt uforlignelig charme! Skjorterne kommer i et væld af kvaliteter og materialer; vi har skjorter i denim, flannel, twill og fin eksklusiv japansk chambray med selvedge. Udvalget dækker både sommer og vinter, da vi tilbyder både kortærmede og langærmede skjorter. Bliv klædt på med stil - the American way!

Dickies skjorter - uopslidelige og fede skjorter


Der var en tid, hvor det var utænkeligt at tage på arbejde, uden at have en skjorte på - selv for en fabriksarbejder. Dickies er fra den tid. Dickies har nemlig produceret slidstærkt arbejdstøj i mere end en menneskealder. Det betyder, at de har et enormt bagkatalog af gamle styles og dessiner at lade sig inspirere af.

Dette gør, at udvalget af Dickies skjorter er helt uovertruffent, hvad angår detaljer og autentisk charme, idet Dickies beholder gamle, klassiske detaljer i deres nye modeller. På den måde kombinerer brandet historie med den seneste mode, hvilket givet et helt unikt udtryk, som få andre tøjmærker kan gøre efter.

Foruden de nye kollektioner, der skifter fra år til år, har Dickies også en række klassiske skjortemodeller, der går igen hvert år, nemlig work shirt modellerne. Disse styles er produceret i en næsten uopslidelig kvalitet og har et enkelt og tidløst design, hvilket gør, at du med garanti kan hive den ud af skabet sæson efter sæson. Der er nok at lede efter, og vi tør godt garantere, at du finder din næste yndlingsskjorte her hos os!

Et udvalg af herreskjorter til hele året


Dickies skjorter blev oprindeligt produceret som arbejdstøj, men i dag bruges skjorterne i alle situationer - som hverdagstøj, weekend tøj, street-wear og selvfølgelig stadig som arbejdstøj. Med et bredt udvalg af farver og mønstre har du mulighed for at udtrykke netop den stil, du ønsker.

Herreskjorter fra Dickies kommer i flere forskellige varianter både med lange ærmer og korte ærmer, så du altid har en skjorte, der passer til sæsonen. Når efteråret og den kolde sæson banker på døren, passer en klassisk Dickies Lansdale skjorte perfekt til garderoben. Og når det igen bliver varmere kan du skifte til en kortærmet variant, som f.eks. Dickies Clintondale. Se flere fede Dickies skjorter her: https://www.army-star.dk/dickies-sk...