× OPHØRSUDSALG - SPAR min. 50% PÅ ALT!
Trøjer

Dickies Sweatshirts & Hoodies

Gå på udkig i vores store udvalg af Dickies hoodies og sweatshirts. Ingen laver trøjer med niveauet af komfort og kvalitet som Dickies! Vi har samlet Europas største udvalg af sweatshirts fra amerikanske Dickies. Hos Street To Wear finder du et bredt udvalg af hættetrøjer og sweatshirts i forskellige farver, mønstre og prints. Gå på jagt blandt de mange styles og find din næste favorit-trøje. Dickies producerede oprindeligt workwear, og deres gode kvalitet gjorde dem hurtigt til et verdenskendt brand. I dag producerer Dickies alle former for tøj, herunder sweatshirts og hoodies – stadig i samme gode kvalitet, der er blevet deres særlige kendetegn. Herunder finder du alt fra klassiske neutrale trøjer til den populære Harrison Sweatshirt med logoprint.

Historien bag Dickies Hoodies og Sweatshirts


Sweatshirts og hættetrøjer er to typer trøjer med en sjov historie. I gamle dage var hættetrøjen en fast del af fabriksarbejderens beklædning. I de store uopvarmede og piv-utætte fabrikshaller blev det hurtigt koldt,. Oog her blev hættetrøjen mere og mere udbredt. Den originale hoodie blev hurtigt populær blandt både håndværkere og arbejdere, og blev i mange år kun betragtet som arbejdstøj.

Sweatshirts blev derimod oprindeligt fremstillet som beklædning til fysisk træning. Som navnet antyder, var sweatshirtens formål at få folk til at svede under træningen, da det blev anseat for at være sundt at svede. Trøjen blev designet så den kunne absorbere sveden, sådan at man undgik underafkøling.

En fast del af enhver herregarderobe


Hurtigt voksede sweatshirten og hættetrøjen sammen, sådan at forskellen i dag mest består i, hvorvidt trøjen har hætte eller ej, mens at materialet ofte er det samme i de to typer trøjer. Derudover ses det ofte, at hættetrøjen har kængurulomme på maven. Pasformen er som oftest løs af afslappet, mens trøjens bund og manchetter består af tætsiddende ribstrik.

I dag er sweatshirts og hættetrøjer en fast del af enhver herregarderobe, og her bør Dickies være repræsenteret. Dickies har nemlig med sin lange tradition inden for netop arbejdstøj, og har derfor helt styr på, hvordan man producerer tøj, der holder længe og ser fedt ud - og her passer Dickies hoodies perfekt ind!