× Spar op til 50% på ALT Dickies! Se tilbud
Parlez

Parlez

Bølgeskvulp bliver til streetwear
I 2012 voksede Parlez ud af en kælder i Bristol (UK) med intentionen om at skabe streetwear med rødder i sejlsporten.
Med sin afslappede attitude, rammer Parlez lige i hjertet på den modebevidste sejlentusiast, og alle os andre der bare vil have en bid af den æstetik der følger med livet på havet. T-shirts med flagprints, Hoodies med et farverigt farveprint der leder tankerne hen på bølgeskvulp, og bukser i funktionelt design med en lækker kvalitet er en del af sortimentet her på siden.

Casual streetwear med fokus på miljøet

En enkel og kitsch logoplacering omkring brystet, viser Parlez på subtil vis hvor deres inspiration stammer fra. Udover den tydelige reference til sejlsporten emmer Parlez også af casual streetwear. Deres fit vil uden tvivl tilføje en ubesværet og cool twist til din garderobe, som emmer af den meget up to date 90ér vibe vi alle sammen bevidst eller ubevidst er præget af for tiden.
Parlez bestræber sig på at skabe hverdagstøj med høj kvalitetsbevidsthed. Samtidig med at de forsøger at dykke ned i hvilken effekt branchen har på jorden og planeten, forsøger de også at forbedre deres miljøvenlige tiltag i valg af produktion og distribution.
Allerede I 2021 var alle deres t-shirts produceret af GOTS certificeret økologisk bomuld, og deres hoodies består af 65% økologisk bomuld og 35% genanvendt polyester. I løbet af 2023 forsøger de ramme en produktion udelukkende bestående af genanvendelige og økologiske materialer.
Parlez er gået fra at have en produktion der var 30% bæredygtig til nu at ligge på en procentdel der hedder 75-80. Og dette er kun begyndelsen, da de sigter efter at have så småt et aftryk på naturen som overhovedet muligt.
Parlez gør en dyd ud af at teste deres nye materialer inden de sendes ud til forbrugeren. Det gør de blandt andet ved at sørge for at der ikke benyttes skadelige farver og kemikalier ved produktion, men også at sikre at produkterne ikke udskiller skadelige fibre ved vask som frigives når tøjet vaskes, og i sidste ende ender ud i havet, og fylder det med Micro plast.

1% for the planet


Parlez samarbejder med projektet 1% for the planet hvilket betyder at de hvert år donerer 1% af omsætningen til organisationer som arbejder med at bibeholde og redde miljøet.