× Spar op til 50% på ALT Dickies! Se tilbud
Poler

Poler

Poler - Going outdoor made easy Top
Poler der er baseret i Portland, Oregon, har siden 2010 været på en mission om at lave outdoor grej, produkter og camping gear til alle livets gode stunder, samt at bringe fornøjelsen ved outdoorlivsstilen til alle. Med begrebet Camping Vibes og en passion for outdoorlivet laver Poler alsidige og gennemtænkte produkter, hvor materialerne er lækre, med fede mønstre, humor og kreativitet. De tilbyder et helt nyt take på praktisk outdoorudstyr og funktionel beklædning.
Poler produkter vil hurtigt vil blive din nye rejsemakker på alle dine eventyr.

Designet til eventyr og gode minder


Udstyr til vandre- og campingture behøver ikke at være kedelige. Make a Fashion Statement når du tager på Glamping og ifør dig Polers Napsack. The Napsack én af de bedste opfindelser til campinglivet siden tænd stålet.

Med finurlige mønstre, legesygt design og fede farvekombinationer, inspirerer deres produkter til eventyr og danner rammen om livets gode oplevelser og minder. Tag f.eks. deres Lygte med indbygget bluetooth højtaler med under armen og lad ikke mørket sætte en stopper for hyggen.
Så uanset om du skal overnatte i shelter med børnene, på campingtur med familien eller på vandretur med vennerne, så vil Poler være en fantastisk tilføjelse til turen.

Camping Vibes


Om det er en rolig aften omkring bålet, eller en tur i skoven for at hænge din nyindkøbte hængekøje op mellem træerne, så har poler udstyret til dig, og dine venner. Campingborde og stole, gryder, pander, krus og pandelamper med et finurligt og personligt udtryk er alt sammen en del af deres sortiment, og giver dig og dine fellow campister muligheden for ikke blot at være praktiske, men også nyde godt af deres kreative og legesyge æstetik på turen.

Polers alsidige produkter rammer lige ind i hjertet på den spirende hverdagscampist, og giver den erfarne og aktive sportsmand mulighed for at tilføje netop det produkt der vil inspirere dig til at komme ud i naturen. Deres napsack er indbegrebet af hyggelige camp vibes. Og deres drikkedunk og vandtætterygsække i legesyge og farverige mønstre er en naturlig tilføjelse til outdoorlivsstilen.  

Om det er Hverdagseventyr, shelterture med ungerne, camping med familien, vandretur med vennerne, kan du nyde Polers fede produkter i godt selskab med vennerne rundt om bålet.

Poler rammer en bred vifte af aktivitets muligheder hvor deres produkter bliver en naturlig tilføjelse til oplevelsen. F.eks. har de vist at napsacken et produkt de kalder halv hoodie halv sovepose, ikke blot er en praktisk ven til campisten, men også en vinder for den glade festivalgænger.


Æstetik, praktik og Kvalitet


Derudover har mærket bevist at æstetik ikke behøver at spænde ben for kvalitet eller praktik. Tværtimod får de disse to elementer til at gå op i en højere enhed. Deres hawaiiskjorter, t-shirts med print, shorts, cargobukser og sweatshirts favner Poler altså både den aktive livsstil, men rummer også den eventyrlystne hverdags erobrer som ønsker sig sweatshirts, t-shirts og cargobukser i højkvalitet og med øje for detaljen og kvaliteten.  Poler mener ikke at det ene behøver at udelukke noget andet, de er indforståede med at det ikke er alle der er lige eventyrlystne og hungrer efter action, men derfor kan du stadig være en del af deres camping vibes univers, det hele handler i bund og grund om at skabe gode minder med dem du holder af.