Reell

Reell

Det tyske streetwear brand Reell har siden 1997 specialiseret sig i at producere kvalitetsbevidst streetstyle. Deres store udvalg af cargobukser med stretch, loose fit chinos og joggers med elastik ved anklen skiller sig ud fra mængden, ved både at have et behageligt fit og et uanstrengt, cool og underspillet look.
Med ”Freedom to move” som motto er mobilitet og komfort i højsædet hos Reell, og det vil du kunne mærke fra første skridt i et af deres par bukser.
Deres Cargobukser med justerbare taljebånd og skate bukser med forstærkede knæ og elastik i livet er designet til at være praktiske, alsidige og brugbare i bevægelse. De rammer derfor en bred fanskare.

Reell går ikke på kompromis

Reell er i høj grad fokuseret på at holde sig relevante indenfor nytænkning af design og produktion og selvom de bevæger sig i den lave ende af prisskalaen, går Reell ikke på kompromis med en etisk produktion. Reell benytter genanvendte og økologiske materialer, og samarbejder med fabrikker som prioriterer gode arbejdsforhold for deres ansatte.
Hvis du er på udkig efter baggy jeans, loose fit chinos eller løse og behagelige cargobukser med elastik i livet, er du helt sikkert endt det rette sted.
De har gennem årene fokuseret på at genopfinde sig selv, og drage inspiration fra mennesker med noget på hjerte. Ildsjæle med en passion og ekspertise indenfor områder som skating og cykling, generelt urbane sportsgrene hvor mode og miljø spiller en stor rolle ligger dybt i deres DNA.
De byder altså på et udvalg af afslappede styles som nemt kan oversættes fra hverdag til fest, hvilket gør at du står med et stykke tøj i hænderne der ikke blot kan bruges igen og igen, grundet sin høje produktions kvalitet, men også kan benyttes til de fleste arrangementer og anledninger.